In onze werkplaats kunt u met uw auto terecht voor:

·      APK keuring
·      Periodiek onderhoud en reparatie van uw auto
·      Uitlezen van alle Europese auto’s
·      Elektronisch diagnose stellen
·      Uitlaat reparatie
·      Banden
·      Accu’s, schokdempers
·      Motor, koppeling en versnellingsbak reparatie
·      Aircoservice
·      Gratis leenfiets 

APK Keurstation ( Gratis APK! )

Bij een grote beurt is APK volledig gratis. Esm-Cars in Hengelo is door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) – erkend bedrijf voor het uitvoeren van de jaarlijkse APK (Algemene Periodieke Keuringen).
Bij de APK/Autokeuring worden auto’s in Nederland meestal jaarlijks gekeurd op een aantal punten die cruciaal zijn voor jouw veiligheid en het milieu. De APK wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde APK-keurmeester. De volgende zaken worden onder andere gecontroleerd:
Verkeersveiligheid
Milieu
Voertuigbewijs
Let op: te laat APK uit laten voeren kan leiden tot een boete!!!


Storing uitlezen door middel van diagnose apparatuur

Het “uitlezen” van een auto betekent dat met behulp van een computer alle elektrische signalen worden gemeten en geanalyseerd.
Wij hebben professionele erkende diagnose computer. Deze computer is uitstekend geschikt voor diagnose van universele merken.
Voor het “uitlezen” van uw auto hoeft u niet naar de dealer, maar kunt u gewoon terecht bij Esm-Cars Hengelo. Wij beschikken immers over een uitleescomputer met een dekking van 95% van alle Europese auto’s. Het verschil is, dat wij altijd goedkoper zijn dan de dealerbedrijven. Het stellen van diagnose kost in de meeste gevallen slechts €25,-. Natuurlijk krijgt u vooraf een prijsopgave waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Airco-Onderhoudsbeurt

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van je airco gecontroleerd en bepaalt hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden je aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkom je dat liever. Blijkt uit de controle dat je auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.Bijvullen of vervangen van het koudemiddel. Een aircocheck duurt circa 30 minuten.
.
Voorkomende werkzaamheden airco:
Druk en Lektest
Controle/ vervanging pollenfilter
Visuele controle aircosysteem
Controle van de bediening
Anti geurbehandeling
Desinfectie van de luchtkanalen
Reinigen airco/ventilatiesysteem

Andere werkzaamheden nodig?

Bij ESM cars begrijpen wij dat de de ene auto de ander niet is, waardoor er misschien
afwijkende werkzaamheden plaats moeten vinden aan uw auto.
Neem dan gerust contact met ons op!

Bel ons op onderstaand nummer:

074-7854162

of plan een afspraak in: